Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Лебеденко Т. Є. 
Визначення раціональних параметрів отримання хмелевих екстрактів для технології хлібопечення / Т. Є. Лебеденко, Н. Ю. Соколова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 7-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_4
  Повний текст PDF - 558.737 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лебеденко Т.
  • Соколова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лебеденко Т. Є. Визначення раціональних параметрів отримання хмелевих екстрактів для технології хлібопечення / Т. Є. Лебеденко, Н. Ю. Соколова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 7-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Лебеденко Тетяна Євгеніївна (технічні науки)
  • Соколова Наталія Юріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського