Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Сукманов В. А. 
Дисперсность влаги сливочного масла, обработанного высоким циклическим давлением / В. А. Сукманов, С. В. Громов, В. Т. Моисеева, Д. А. Кристя // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 89-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_32
  Повний текст PDF - 845.005 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сукманов В.
  • Громов С.
  • Моисеева В.
  • Кристя Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сукманов В. А. Дисперсность влаги сливочного масла, обработанного высоким циклическим давлением / В. А. Сукманов, С. В. Громов, В. Т. Моисеева, Д. А. Кристя // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 89-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_32.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сукманов Валерій Олександрович (технічні науки)
  • Громов Сергій Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського