Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Сукманов В. А. Дисперсность влаги сливочного масла, обработанного высоким циклическим давлением / В. А. Сукманов, С. В. Громов, В. Т. Моисеева, Д. А. Кристя // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 89-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_32 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сукманов В. А. Дисперсность влаги сливочного масла, обработанного высоким циклическим давлением / В. А. Сукманов, С. В. Громов, В. Т. Моисеева, Д. А. Кристя // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 89-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_32.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |