Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Иоргачева Е. Г. 
Использование модифицированных крахмалов при производстве лукума сбивного / Е. Г. Иоргачева, Л. В. Гордиенко, В. Ю. Толстых // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 5-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_3
  Повний текст PDF - 544.949 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Иоргачева Е.
  • Гордиенко Л.
  • Толстых В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Иоргачева Е. Г. Использование модифицированных крахмалов при производстве лукума сбивного / Е. Г. Иоргачева, Л. В. Гордиенко, В. Ю. Толстых // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 5-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Іоргачова Катерина Георгіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського