Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Бочарова О. В. 
Современные аспекты оценивания качества молока и молочных продуктов / О. В. Бочарова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 82-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_29
  Повний текст PDF - 275.265 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бочарова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бочарова О. В. Современные аспекты оценивания качества молока и молочных продуктов / О. В. Бочарова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 82-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_29.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бочарова Оксана Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського