Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Ряшко Г. М. 
Технология низкотемпературного приготовления продуктов питания на предприятиях ресторанного хозяйства / Г. М. Ряшко // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 77-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_27
  Повний текст PDF - 363.81 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ряшко Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ряшко Г. М. Технология низкотемпературного приготовления продуктов питания на предприятиях ресторанного хозяйства / Г. М. Ряшко // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 77-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_27.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ряшко Галина Михайлівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського