Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Дорохович А. М. Фізико-хімічні, технологічні, фізіологічні властивості поліолів та цукрів / А. М. Дорохович, В. В. Дорохович, В. В. Бадрук, А. В. Мурзін, А. Г. Абрамова, Я. С. Єстремська // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 73-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_26 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дорохович А. М. Фізико-хімічні, технологічні, фізіологічні властивості поліолів та цукрів / А. М. Дорохович, В. В. Дорохович, В. В. Бадрук, А. В. Мурзін, А. Г. Абрамова, Я. С. Єстремська // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 73-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_26.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |