Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Дорохович А. М. 
Фізико-хімічні, технологічні, фізіологічні властивості поліолів та цукрів / А. М. Дорохович, В. В. Дорохович, В. В. Бадрук, А. В. Мурзін, А. Г. Абрамова, Я. С. Єстремська // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 73-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_26
  Повний текст PDF - 313.316 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дорохович А.
  • Дорохович В.
  • Бадрук В.
  • Мурзін А.
  • Абрамова А.
  • Єстремська Я.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дорохович А. М. Фізико-хімічні, технологічні, фізіологічні властивості поліолів та цукрів / А. М. Дорохович, В. В. Дорохович, В. В. Бадрук, А. В. Мурзін, А. Г. Абрамова, Я. С. Єстремська // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 73-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_26.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дорохович Антонелла Миколаївна (1933–) (технічні науки)
  • Дорохович Вікторія Віталіївна (технічні науки)
  • Бадрук Вадим Володимирович (технічні науки)
  • Мурзін Андрій Вадимович (технічні науки)
  • Абрамова Асьят Георгіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського