Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Малафаєв М. Т. 
Дослідження в’язкості білків з колагенвмісної сировини та їх вплив на ефективну в’язкість бездріжджового тіста з борошна, слабкого за силою / М. Т. Малафаєв, М. О. Домахіна, О. М. Шаніна, М. І. Погожих, О. А. Шуліка // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 66-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_24
  Повний текст PDF - 461.097 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Малафаєв М.
  • Домахіна М.
  • Шаніна О.
  • Погожих М.
  • Шуліка О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Малафаєв М. Т. Дослідження в’язкості білків з колагенвмісної сировини та їх вплив на ефективну в’язкість бездріжджового тіста з борошна, слабкого за силою / М. Т. Малафаєв, М. О. Домахіна, О. М. Шаніна, М. І. Погожих, О. А. Шуліка // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 66-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_24.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шаніна Ольга Миколаївна (технічні науки)
  • Погожих Микола Іванович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського