Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Георгиева А. В. 
Исследование возможностей производства хлеба, обогащенного сухой кофейной смесью "Инка”. Часть 2. Качество обогащенного пшеничного хлеба / А. В. Георгиева, И. Е. Димов // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 61-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_22
  Повний текст PDF - 363.997 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Георгиева А.
  • Димов И.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Георгиева А. В. Исследование возможностей производства хлеба, обогащенного сухой кофейной смесью "Инка”. Часть 2. Качество обогащенного пшеничного хлеба / А. В. Георгиева, И. Е. Димов // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 61-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_22.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського