Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Димов И. Е. 
Исследование возможностей производства хлеба, обогащенного сухой кофейной смесью "Инка”. Часть 1. Физико-химические показатели обогащенной пшеничной муки и теста / И. Е. Димов, А. В. Георгиева // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 59-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_21
  Повний текст PDF - 287.102 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Димов И.
  • Георгиева А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Димов И. Е. Исследование возможностей производства хлеба, обогащенного сухой кофейной смесью "Инка”. Часть 1. Физико-химические показатели обогащенной пшеничной муки и теста / И. Е. Димов, А. В. Георгиева // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 59-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_21.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського