Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Палько Н. С. 
Нові тістечка поліпшеного амінокислотного складу / Н. С. Палько // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 48-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_18
  Повний текст PDF - 1.13 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Палько Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Палько Н. С. Нові тістечка поліпшеного амінокислотного складу / Н. С. Палько // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 48-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Палько Наталія Степанівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського