Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Бурдо А. К. 
Влияние СВЧ-поля на получение функциональных хлорофилл-содержащих экстрактов / А. К. Бурдо // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 14-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_6
  Повний текст PDF - 1.525 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бурдо А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бурдо А. К. Влияние СВЧ-поля на получение функциональных хлорофилл-содержащих экстрактов / А. К. Бурдо // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 14-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бурдо Алла Костянтинівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського