Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Бурдо А. К. Влияние СВЧ-поля на получение функциональных хлорофилл-содержащих экстрактов / А. К. Бурдо // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 14-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бурдо А. К. Влияние СВЧ-поля на получение функциональных хлорофилл-содержащих экстрактов / А. К. Бурдо // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 14-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |