Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Иванова Е. Е. Качественное рыбное сырье как основа качественной готовой продукции / Е. Е. Иванова, Н. А. Одинец, Е. В. Басова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 89-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_32 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Иванова Е. Е. Качественное рыбное сырье как основа качественной готовой продукции / Е. Е. Иванова, Н. А. Одинец, Е. В. Басова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 89-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_32. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |