Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Бочарова О. В. Формирование качества и безопасности соков, содержащих бензоаты / О. В. Бочарова, С. П. Решта, Е. М Герега, О. М. Калаянова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 82-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_29 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бочарова О. В. Формирование качества и безопасности соков, содержащих бензоаты / О. В. Бочарова, С. П. Решта, Е. М Герега, О. М. Калаянова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 82-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_29.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |