Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Бочарова О. В. 
Формирование качества и безопасности соков, содержащих бензоаты / О. В. Бочарова, С. П. Решта, Е. М Герега, О. М. Калаянова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 82-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_29
  Повний текст PDF - 258.51 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бочарова О.
  • Решта С.
  • Герега Е.
  • Калаянова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бочарова О. В. Формирование качества и безопасности соков, содержащих бензоаты / О. В. Бочарова, С. П. Решта, Е. М Герега, О. М. Калаянова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 82-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_29.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бочарова Оксана Володимирівна (технічні науки)
  • Решта Сентябрина Петрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського