Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Одарченко Д. Н. Развитие научных основ замораживания калины обыкновенной как перспективного сырья для производства полуфабрикатов / Д. Н. Одарченко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 63-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Одарченко Д. Н. Развитие научных основ замораживания калины обыкновенной как перспективного сырья для производства полуфабрикатов / Д. Н. Одарченко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 63-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_22. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |