Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Сторожук В. М. 
Закономірності термічної деструкції пектинових речовин яблук / В. М. Сторожук, Н. Ю. Сапожнікова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 57-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_20
  Повний текст PDF - 1.957 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сторожук В.
  • Сапожнікова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сторожук В. М. Закономірності термічної деструкції пектинових речовин яблук / В. М. Сторожук, Н. Ю. Сапожнікова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 57-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сторожук Віктор Миколайович (технічні науки)
  • Сапожнікова Наталя Юріївна (1985–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського