Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Поліщук Г. Є. 
Вивчення впливу вакуумного оброблення на вміст розчинного пектину у яблучному пюре / Г. Є. Поліщук, Л. М. Мацько, А. І. Соколенко, О. О. Бойко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 47-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_17
  Повний текст PDF - 394.312 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Поліщук Г.
  • Мацько Л.
  • Соколенко А.
  • Бойко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Поліщук Г. Є. Вивчення впливу вакуумного оброблення на вміст розчинного пектину у яблучному пюре / Г. Є. Поліщук, Л. М. Мацько, А. І. Соколенко, О. О. Бойко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 47-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Поліщук Галина Євгеніївна (1958–) (технічні науки)
  • Соколенко Анатолій Іванович (технічні науки)
  • Бойко Олексій Олегович (технічні науки)
  • Бойко Олег Олександрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського