Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Поліщук Г. Є. Вивчення впливу вакуумного оброблення на вміст розчинного пектину у яблучному пюре / Г. Є. Поліщук, Л. М. Мацько, А. І. Соколенко, О. О. Бойко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 47-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Поліщук Г. Є. Вивчення впливу вакуумного оброблення на вміст розчинного пектину у яблучному пюре / Г. Є. Поліщук, Л. М. Мацько, А. І. Соколенко, О. О. Бойко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 47-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_17.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |