Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Палвашова Г. І. 
Новий метод ферментації капусти з використанням вакууму / Г. І. Палвашова, Я. В. Овчиннікова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 35-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_13
  Повний текст PDF - 275.728 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Палвашова Г.
  • Овчиннікова Я.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Палвашова Г. І. Новий метод ферментації капусти з використанням вакууму / Г. І. Палвашова, Я. В. Овчиннікова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 35-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Палвашова Ганна Ігорівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського