Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Черно Н. К. 
Водорозчинний бета-глюкан Saccharomyces cerevisiae / Н. К. Черно, О. В. Коваленко, К. І. Шапкіна // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 32-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_12
  Повний текст PDF - 2.1 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Черно Н.
  • Коваленко О.
  • Шапкіна К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Черно Н. К. Водорозчинний бета-глюкан Saccharomyces cerevisiae / Н. К. Черно, О. В. Коваленко, К. І. Шапкіна // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 32-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Черно Наталія Кирилівна (хімічні науки)
  • Коваленко Олександр Васильович (фізико-математичні науки)
  • Коваленко Олександр Володимирович (технічні науки)
  • Коваленко Олександр Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського