Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Омельчук С. В. 
Покращення лікувальних властивостей і біологічної активності пива шляхом внесення екстракту волоського горіха / С. В. Омельчук, І. В. Мельник, С. І. Вікуль // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 11-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_5
  Повний текст PDF - 548.16 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Омельчук С.
  • Мельник І.
  • Вікуль С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Омельчук С. В. Покращення лікувальних властивостей і біологічної активності пива шляхом внесення екстракту волоського горіха / С. В. Омельчук, І. В. Мельник, С. І. Вікуль // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 11-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мельник Ірина Василіївна (технічні науки)
  • Мельник Ігор Віталійович (технічні науки)
  • Мельник Ірина Василівна (технічні науки)
  • Вікуль Світлана Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     

       Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського