Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Осипова Л. А. 
Обоснование технологии комплексной переработки ягод черной смородины / Л. А. Осипова, Т. С. Лозовская // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 63-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_23
  Повний текст PDF - 476.99 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Осипова Л.
  • Лозовская Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Осипова Л. А. Обоснование технологии комплексной переработки ягод черной смородины / Л. А. Осипова, Т. С. Лозовская // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 63-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Осипова Лариса Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського