Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Ходаков А. Л. Влияния ферментных препаратов на качественные показатели виноматериалов для игристых вин / А. Л. Ходаков, А. С. Макаров, Н. И. Стовбурь, Т. П. Сташевская, Х. З. Гемаев, А. И. Григоришен, С. Шум // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 37-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ходаков А. Л. Влияния ферментных препаратов на качественные показатели виноматериалов для игристых вин / А. Л. Ходаков, А. С. Макаров, Н. И. Стовбурь, Т. П. Сташевская, Х. З. Гемаев, А. И. Григоришен, С. Шум // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 37-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |