Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Ходаков А. Л. 
Влияния ферментных препаратов на качественные показатели виноматериалов для игристых вин / А. Л. Ходаков, А. С. Макаров, Н. И. Стовбурь, Т. П. Сташевская, Х. З. Гемаев, А. И. Григоришен, С. Шум // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 37-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_14
  Повний текст PDF - 476.729 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ходаков А.
  • Макаров А.
  • Стовбурь Н.
  • Сташевская Т.
  • Гемаев Х.
  • Григоришен А.
  • Шум С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ходаков А. Л. Влияния ферментных препаратов на качественные показатели виноматериалов для игристых вин / А. Л. Ходаков, А. С. Макаров, Н. И. Стовбурь, Т. П. Сташевская, Х. З. Гемаев, А. И. Григоришен, С. Шум // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 37-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Макаров Анатолій Семенович (1937–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського