Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Малигіна В. Д. 
Розробка продуктів персорніфікованого харчування на основі нутріціології та харчової комбінаторики / В. Д. Малигіна, К. А. Кротинова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 17-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_6
  Повний текст PDF - 397.313 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Малигіна В.
  • Кротинова К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Малигіна В. Д. Розробка продуктів персорніфікованого харчування на основі нутріціології та харчової комбінаторики / В. Д. Малигіна, К. А. Кротинова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 17-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_6.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського