Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Гойко І. Ю. 
Використання полідекстрози як функціонального інгредієнту для розробки кисломолочного продукту / І. Ю. Гойко, М. О. Студзінська // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 13-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_5
  Повний текст PDF - 445.65 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гойко І.
  • Студзінська М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гойко І. Ю. Використання полідекстрози як функціонального інгредієнту для розробки кисломолочного продукту / І. Ю. Гойко, М. О. Студзінська // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 13-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського