Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Гойко І. Ю. Використання полідекстрози як функціонального інгредієнту для розробки кисломолочного продукту / І. Ю. Гойко, М. О. Студзінська // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 13-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гойко І. Ю. Використання полідекстрози як функціонального інгредієнту для розробки кисломолочного продукту / І. Ю. Гойко, М. О. Студзінська // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 13-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |