Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Вересоцький Ю. І. 
Визначення кінетичних характеристик процесу сушіння молочної сироватки розпилювальним способом / Ю. І. Вересоцький, Є. М. Бабко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 97-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_32
  Повний текст PDF - 513.508 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Вересоцький Ю.
  • Бабко Є.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Вересоцький Ю. І. Визначення кінетичних характеристик процесу сушіння молочної сироватки розпилювальним способом / Ю. І. Вересоцький, Є. М. Бабко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 97-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_32.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Вересоцький Юрій Іванович (технічні науки)
  • Бабко Євген Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського