Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Колеснікова М. Б Дослідження емульгуючої здатності білково-жирової емульсії продукту структурованого на основі сиру кисломолочного нежирного / М. Б Колеснікова, М. Ф. Перцевий, П. В. Гурський // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 95-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_31 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Колеснікова М. Б Дослідження емульгуючої здатності білково-жирової емульсії продукту структурованого на основі сиру кисломолочного нежирного / М. Б Колеснікова, М. Ф. Перцевий, П. В. Гурський // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 95-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_31.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |