Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Колеснікова М. Б 
Дослідження емульгуючої здатності білково-жирової емульсії продукту структурованого на основі сиру кисломолочного нежирного / М. Б Колеснікова, М. Ф. Перцевий, П. В. Гурський // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 95-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_31
  Повний текст PDF - 525.162 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Колеснікова М.
  • Перцевий М.
  • Гурський П.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Колеснікова М. Б Дослідження емульгуючої здатності білково-жирової емульсії продукту структурованого на основі сиру кисломолочного нежирного / М. Б Колеснікова, М. Ф. Перцевий, П. В. Гурський // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 95-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_31.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Колеснікова Марина Борисівна (технічні науки)
  • Гурський Петро Васильович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського