Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Чабанова О. Б. 
Обґрунтування параметрів екстрагування пектину з яблучних вичавків з використанням сирної сироватки / О. Б. Чабанова, В. І. Дзьома, А. А. Чабанова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 75-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_24
  Повний текст PDF - 411.226 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Чабанова О.
  • Дзьома В.
  • Чабанова А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Чабанова О. Б. Обґрунтування параметрів екстрагування пектину з яблучних вичавків з використанням сирної сироватки / О. Б. Чабанова, В. І. Дзьома, А. А. Чабанова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 75-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_24.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Чабанова Оксана Борисівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського