Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Азарова Н. Г. Увеличение сроков годности говяжьих сарделек / Н. Г. Азарова, Н. А. Денисюк, Л. В. Агунова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 73-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_23 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Азарова Н. Г. Увеличение сроков годности говяжьих сарделек / Н. Г. Азарова, Н. А. Денисюк, Л. В. Агунова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 73-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_23.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |