Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Маевская Т. Н. 
Применение комплексонов в технологии промытых стабилизированных рыбных белковых масс / Т. Н. Маевская, А. С. Виннов, Р. С. Турбал // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 67-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_21
  Повний текст PDF - 355.285 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Маевская Т.
  • Виннов А.
  • Турбал Р.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Маевская Т. Н. Применение комплексонов в технологии промытых стабилизированных рыбных белковых масс / Т. Н. Маевская, А. С. Виннов, Р. С. Турбал // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 67-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_21.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського