Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Бурдо О. Г. 
Моделирование процессов жизнедеятельности микроорганизмов в молочных продуктах в микроволновом поле / О. Г. Бурдо, О. Б. Рыбина // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 45-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_14
  Повний текст PDF - 529.343 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бурдо О.
  • Рыбина О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бурдо О. Г. Моделирование процессов жизнедеятельности микроорганизмов в молочных продуктах в микроволновом поле / О. Г. Бурдо, О. Б. Рыбина // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 45-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бурдо Олег Григорович (1942–) (фізико-математичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського