Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Бурдо О. Г. 
Концентрирование сахарных растворов в аппаратах блочного вымораживани / О. Г. Бурдо, В. П. Мордынский, Д. А. Харенко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 128-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_47
  Повний текст PDF - 1.019 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бурдо О.
  • Мордынский В.
  • Харенко Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бурдо О. Г. Концентрирование сахарных растворов в аппаратах блочного вымораживани / О. Г. Бурдо, В. П. Мордынский, Д. А. Харенко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 128-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_47.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бурдо Олег Григорович (1942–) (фізико-математичні науки)
  • Харенко Дмитро Олександрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського