Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Зінченко І. М. 
Дослідження впливу процесу обсмажування на зміни білкових речовин грибних напівфабрикатів / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька, А. Д. Сергєєв // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 121-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_45
  Повний текст PDF - 397.444 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Зінченко І.
  • Терлецька В.
  • Сергєєв А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Зінченко І. М. Дослідження впливу процесу обсмажування на зміни білкових речовин грибних напівфабрикатів / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька, А. Д. Сергєєв // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 121-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_45.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Зінченко Інна Миколаївна (технічні науки)
  • Терлецька Віта Альбертівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського