Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Бурдо О. Г. 
Утилизация тепловых и сырьевых ресурсов при производстве пищевых концентратов / О. Г. Бурдо, С. Г. Терзиев, Н. В. Ружицкая, А. А. Борщ // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 107-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_40
  Повний текст PDF - 367.493 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бурдо О.
  • Терзиев С.
  • Ружицкая Н.
  • Борщ А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бурдо О. Г. Утилизация тепловых и сырьевых ресурсов при производстве пищевых концентратов / О. Г. Бурдо, С. Г. Терзиев, Н. В. Ружицкая, А. А. Борщ // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 107-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_40.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бурдо Олег Григорович (1942–) (фізико-математичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського