Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Коркач А. В. 
Изменение качества желейного мармелада с синбиотическим комплексом в процессе хранения / А. В. Коркач, А. В. Егорова, И. О. Киртока // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 7-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_4
  Повний текст PDF - 436.657 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Коркач А.
  • Егорова А.
  • Киртока И.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Коркач А. В. Изменение качества желейного мармелада с синбиотическим комплексом в процессе хранения / А. В. Коркач, А. В. Егорова, И. О. Киртока // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 7-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Коркач Ганна Володимирівна (технічні науки)
  • Єгорова Антоніна Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського