Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Дробот В. І. Дослідження впливу способу приготування тіста на показники якості безглютенового хліба / В. І. Дробот, А. М. Грищенко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 77-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_30 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дробот В. І. Дослідження впливу способу приготування тіста на показники якості безглютенового хліба / В. І. Дробот, А. М. Грищенко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 77-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_30.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |