Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Радзієвська І. Г. 
Дослідження стабільності купажованих олій у процесі їх зберігання / І. Г. Радзієвська, Т. О. Кот // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 70-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_27
  Повний текст PDF - 504.091 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Радзієвська І.
  • Кот Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Радзієвська І. Г. Дослідження стабільності купажованих олій у процесі їх зберігання / І. Г. Радзієвська, Т. О. Кот // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 70-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_27.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Радзієвська Ірина Гіронтіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського