Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Півоваров О. А. 
Мікроструктурні особливості тіста на основі розчинів, підданих дії контактної нерівноважної плазми / О. А. Півоваров, С. Ю. Миколенко, Г. П. Тищенко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 67-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_26
  Повний текст PDF - 487.841 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Півоваров О.
  • Миколенко С.
  • Тищенко Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Півоваров О. А. Мікроструктурні особливості тіста на основі розчинів, підданих дії контактної нерівноважної плазми / О. А. Півоваров, С. Ю. Миколенко, Г. П. Тищенко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 67-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_26.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Півоваров Олександр Андрійович (1947–) (технічні науки)
  • Миколенко Світлана Юріївна (технічні науки)
  • Тищенко Ганна Павлівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського