Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Сирохман І. В. 
Поліпшення споживних властивостей печива / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова, О. І. Гирка // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 54-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_20
  Повний текст PDF - 354.266 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сирохман І.
  • Лозова Т.
  • Гирка О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сирохман І. В. Поліпшення споживних властивостей печива / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова, О. І. Гирка // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 54-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сирохман Іван Васильович (технічні науки)
  • Лозова Тетяна Михайлівна (технічні науки)
  • Гирка Ольга Ігорівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського