Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Kaprelyants L. V. 
Biochemical and baking properties of blends graded flour with different wheat milled products including peripheral parts of grain / L. V. Kaprelyants, D. A. Zhygunov // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 43-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_16
  Повний текст PDF - 1.075 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kaprelyants L.
  • Zhygunov D.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kaprelyants L. V. Biochemical and baking properties of blends graded flour with different wheat milled products including peripheral parts of grain / L. V. Kaprelyants, D. A. Zhygunov // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 43-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_16.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Капрельянц Леонід Вікторович (1949–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського