Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Kaprelyants L. V. Biochemical and baking properties of blends graded flour with different wheat milled products including peripheral parts of grain / L. V. Kaprelyants, D. A. Zhygunov // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 43-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Kaprelyants L. V. Biochemical and baking properties of blends graded flour with different wheat milled products including peripheral parts of grain / L. V. Kaprelyants, D. A. Zhygunov // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 43-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_16.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |