Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Іоргачова К. Г. Визначення технологічних властивостей борошна з безамілозної пшениці за станом вуглеводно-амілазного комплексу / К. Г. Іоргачова, О. В. Макарова, К. В. Хвостенко, О. І. Рибалка // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 37-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Іоргачова К. Г. Визначення технологічних властивостей борошна з безамілозної пшениці за станом вуглеводно-амілазного комплексу / К. Г. Іоргачова, О. В. Макарова, К. В. Хвостенко, О. І. Рибалка // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 37-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |