Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Мельнічук О. Є. 
Використання прийомів біотехнології для підвищення виходу соку з йошти / О. Є. Мельнічук, А. Т. Безусов, В. М. Сторожук // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 19-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_8
  Повний текст PDF - 501.844 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мельнічук О.
  • Безусов А.
  • Сторожук В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мельнічук О. Є. Використання прийомів біотехнології для підвищення виходу соку з йошти / О. Є. Мельнічук, А. Т. Безусов, В. М. Сторожук // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 19-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мельнічук Оксана Євстахівна (технічні науки)
  • Сторожук Віктор Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського