Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Добробабіна Л. Б. Розробка параметрів теплової обробки напівконсервів із морепродуктів / Л. Б. Добробабіна, Н. М. Кушніренко, В. І. Зінченко // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 101-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_36 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Добробабіна Л. Б. Розробка параметрів теплової обробки напівконсервів із морепродуктів / Л. Б. Добробабіна, Н. М. Кушніренко, В. І. Зінченко // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 101-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_36.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |