Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Добробабіна Л. Б. 
Розробка параметрів теплової обробки напівконсервів із морепродуктів / Л. Б. Добробабіна, Н. М. Кушніренко, В. І. Зінченко // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 101-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_36
  Повний текст PDF - 380.532 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Добробабіна Л.
  • Кушніренко Н.
  • Зінченко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Добробабіна Л. Б. Розробка параметрів теплової обробки напівконсервів із морепродуктів / Л. Б. Добробабіна, Н. М. Кушніренко, В. І. Зінченко // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 101-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_36.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Добробабіна Любов Борисівна (технічні науки)
  • Кушніренко Надія Михайлівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського