Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Верхівкер Я. Г. 
Разработка параметров предварительной подготовки специй при производстве соусов и кетчупов на томатной основе / Я. Г. Верхівкер, В. В. Єфремов // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 99-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_35
  Повний текст PDF - 305.527 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Верхівкер Я.
  • Єфремов В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Верхівкер Я. Г. Разработка параметров предварительной подготовки специй при производстве соусов и кетчупов на томатной основе / Я. Г. Верхівкер, В. В. Єфремов // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 99-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_35.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Верхівкер Яков Григорович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського