Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Верхівкер Я. Г. Разработка параметров предварительной подготовки специй при производстве соусов и кетчупов на томатной основе / Я. Г. Верхівкер, В. В. Єфремов // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 99-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_35 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Верхівкер Я. Г. Разработка параметров предварительной подготовки специй при производстве соусов и кетчупов на томатной основе / Я. Г. Верхівкер, В. В. Єфремов // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 99-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_35.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |