Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Бурдо О. Г. 
Кінетика ІЧ-сушіння шламу кави / О. Г. Бурдо, С. Г. Терзієв, Н. В. Ружицька, А. А. Борщ // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 96-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_34
  Повний текст PDF - 388.133 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бурдо О.
  • Терзієв С.
  • Ружицька Н.
  • Борщ А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бурдо О. Г. Кінетика ІЧ-сушіння шламу кави / О. Г. Бурдо, С. Г. Терзієв, Н. В. Ружицька, А. А. Борщ // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 96-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_34.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бурдо Олег Григорович (1942–) (фізико-математичні науки)
  • Терзієв Сергій Георгійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського