Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Станкевич Г. М. Оптимізація рецептур соків та паст на основі ферментованого топінамбура / Г. М. Станкевич, І. Р. Біленька, Н. А. Буланша // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 86-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_32 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Станкевич Г. М. Оптимізація рецептур соків та паст на основі ферментованого топінамбура / Г. М. Станкевич, І. Р. Біленька, Н. А. Буланша // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 86-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_32.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |