Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Станкевич Г. М. 
Оптимізація рецептур соків та паст на основі ферментованого топінамбура / Г. М. Станкевич, І. Р. Біленька, Н. А. Буланша // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 86-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_32
  Повний текст PDF - 321.251 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Станкевич Г.
  • Біленька І.
  • Буланша Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Станкевич Г. М. Оптимізація рецептур соків та паст на основі ферментованого топінамбура / Г. М. Станкевич, І. Р. Біленька, Н. А. Буланша // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 86-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_32.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Станкевич Георгій Миколайович (технічні науки)
  • Біленька Ірина Ремівна (технічні науки)
  • Лазаренко Наталя Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського