Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Безусов А. Т. Розробка технології отримання гарбузового нектару функціонального призначення / А. Т. Безусов, К. В. Зубкова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 5-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Безусов А. Т. Розробка технології отримання гарбузового нектару функціонального призначення / А. Т. Безусов, К. В. Зубкова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 5-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |