Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Пахомова К. Ю. 
Застосування гідродинамічної обробки у консервуванні продуктів рослинного походження / К. Ю. Пахомова, Л. О. Стоянова, Я. Г. Верхівкер // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 60-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_23
  Повний текст PDF - 390.463 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пахомова К.
  • Стоянова Л.
  • Верхівкер Я.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пахомова К. Ю. Застосування гідродинамічної обробки у консервуванні продуктів рослинного походження / К. Ю. Пахомова, Л. О. Стоянова, Я. Г. Верхівкер // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 60-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Верхівкер Яков Григорович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського