Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Геок В. Н. 
Влияние способа экстрагирования мезги на содержание азотистых веществ в красных столовых виноматериалах / В. Н. Геок // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 49-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_19
  Повний текст PDF - 449.232 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Геок В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Геок В. Н. Влияние способа экстрагирования мезги на содержание азотистых веществ в красных столовых виноматериалах / В. Н. Геок // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 49-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_19.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського