Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Геок В. Н. Влияние способа экстрагирования мезги на содержание азотистых веществ в красных столовых виноматериалах / В. Н. Геок // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 49-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Геок В. Н. Влияние способа экстрагирования мезги на содержание азотистых веществ в красных столовых виноматериалах / В. Н. Геок // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 49-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_19. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |