Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Єгорова А. В. 
Удосконалення процесу підготовки плодоовочевої сировини для виробництва консервованих продуктів / А. В. Єгорова, Я. Г. Верхівкер, Н. І. Гондза // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 43-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_16
  Повний текст PDF - 504.044 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Єгорова А.
  • Верхівкер Я.
  • Гондза Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Єгорова А. В. Удосконалення процесу підготовки плодоовочевої сировини для виробництва консервованих продуктів / А. В. Єгорова, Я. Г. Верхівкер, Н. І. Гондза // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 43-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_16.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Єгорова Антоніна Вікторівна (технічні науки)
  • Верхівкер Яков Григорович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського