Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Вікуль С. І. 
Биологическая активность ягод черники и продуктов ее переработки / С. І. Вікуль, Г. А. Хомич // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 26-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_10
  Повний текст PDF - 389.522 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Вікуль С.
  • Хомич Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Вікуль С. І. Биологическая активность ягод черники и продуктов ее переработки / С. І. Вікуль, Г. А. Хомич // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 26-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Вікуль Світлана Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського