Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Дождалева М. И. Новая технология и рецептуры диабетических сахаристых кондитерских изделий / М. И. Дождалева, В. В. Гончар, Ю. Ф. Росляков, Т. В. Калашнова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 24-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дождалева М. И. Новая технология и рецептуры диабетических сахаристых кондитерских изделий / М. И. Дождалева, В. В. Гончар, Ю. Ф. Росляков, Т. В. Калашнова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 24-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |