Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Дождалева М. И. 
Новая технология и рецептуры диабетических сахаристых кондитерских изделий / М. И. Дождалева, В. В. Гончар, Ю. Ф. Росляков, Т. В. Калашнова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 24-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_9
  Повний текст PDF - 373.505 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дождалева М.
  • Гончар В.
  • Росляков Ю.
  • Калашнова Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дождалева М. И. Новая технология и рецептуры диабетических сахаристых кондитерских изделий / М. И. Дождалева, В. В. Гончар, Ю. Ф. Росляков, Т. В. Калашнова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 24-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського